Trump en de Civil War

I have the support of the police, the military, the Bikers for Trump.

Donald Trump in maart 2019 in een interview met Breitbart :

“I can tell you I have the support of the police, the support of the military, the support of the Bikers for Trump – I have the tough people, but they don’t play it tough – until they go to a certain point, and then it would be very, very bad.”

Woensdag 13 november 2019 beginnen de openbare hoorzittingen die mogelijk kunnen leiden tot de afzetting van de president.

Sinds Donald Trump president werd van de Verenigde Staten zijn al talrijke voorspellingen opgedoken over hoe zijn ambstermijn zou aflopen. Enkele voorspellingen, zoals die van Trump zelf in maart 2019, klinken als dreigementen. Zo kon ook zijn retweet van september laatstleden begrepen worden. Daarin citeerde hij de evangelische pastor Robert Jeffress die op Fox News waarschuwde voor gewelddadige gevolgen als de Democraten een impeachment-procedure succesvol zouden afronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *